gototopgototop

Hostal Sant Maurici

La casa

A l'Hostal Sant Maurici, ubicat al municipi de La Quar, trobareu un lloc molt familiar per passar uns dies a la comarca del Berguedà amb un tracte molt proper. Gaudireu d'un entorn privilegiat, envoltat de natura, tradició, així com activitats de lleure i de cultura.

La casa està situada a un llogaret idíl·lic envoltat de boscos i camps a 887 metres sobre el nivell del mar.

L’Hostal data del segle XVIII i es troba als peus de l’església de Sant Maurici, una capella del segle XIV, regida per un monjo de la Portella i que posteriorment, amb l’exclaustració del 1835, passà als bisbes de Solsona i esdevingué parròquia el 1873. Aquí, hi roman la talla romànica del segle XII de Santa Maria de la Quar, qui dóna nom al municipi.

A principis de juny del 2012, aquesta casa plena d’història s’ha reobert per convertir-lo en un allotjament rural confortable i acollidor: L’Hostal Sant Maurici, un lloc ideal per a relaxar-se, descansar i gaudir de la tranquil·litat.

L’Hostal consta de set habitacions per a tots els gustos per passar-hi uns dies inoblidables amb família o amb amics.

La casa permet llogar-se per habitacions i disposar de la sala dels hostes, sala des d’on s’accedeix a les diferents cambres i a la terrassa exclusiva per als hostatjats; i a més, es tindrà exclusivitat per utilitzar el menjador dels hostes ubicat a la planta baixa de l’edifici. La casa no disposa de cuina per a ús individual ja que adopta el funcionament d’Hostal.

lacasa02lacasa03lacasa04lacasa05lacasa07lacasa06